Tulipánkiállítás Szlovéniában, a Volčji Potok Arborétumban

2019. április 28.

Indulás Celldömölk, LAKBER parkolóból 06:00 órakor, Sárvár Vár parkolóból 06:30 órakor, Szombathely, Vasútállomás, Gazdabolt elől, 07:00 órakor.

Utazás rövid pihenőkkel Szlovéniába, ahol a gyönyörű környezetben elhelyezkedő Volčji Potok Arborétumot keressük fel. Minden évben tavasszal szebbnél -szebb virágkiállításokat rendeznek az arborétumban, így az utóbbi 20 év során méltán lett az egyik legnépszerűbb kirándulóhely Szlovéniában. Az idei évben is ebben az időszakban kerül megrendezésre a Tulipánkiállítás, ahol kedvünkre gyönyörködhetünk a nyíló tulipánok látványában.

Szabad program keretében lehetőségünk lesz végig járni az arborétumot ,sétálni a különleges fák és bokrok között. A francia és angol stílusban kialakított kert legszebb látnivalóit kisvonaton utazva is megtekinthetjük.

Az arborétumban tett látogatás után tovább utazás Szlovénia egyik leghangulatosabb városkájába,a Savinja folyó kanyarulatánál fekvő Celje-be. Városnéző séta a középkori cillei grófok hajdani székhelyén.

Várható hazaérkezés az esti óra között.

Részvételi díj: 13.600 Ft/fő ( autóbusz közlekedés, idegenvezetés)

BBP-biztosítás köthető!

A részvételi díj a belépőjegyek árát nem tartalmazza.

Kötbérmentes lemondási határidő: az indulást megelőző 8 munkanappal korábban, ezen belül a részvételi díj 50%-a levonásra kerül.