IDŐPONTVÁLTOZÁS

Tihany, Levendula Fesztivál – Balatonfüred

2019. június 23.

Indulás Celldömölk LAKBER parkolóból: 06:30 órakor, Sárvár Vár parkolóból: 07:00 órakor,Szombathely Vasútállomás Gazdabolt elől: 07:30 órakor.

Utazás Tihanyba, a Balaton egyik legszebb településére, ahol ezen a hétvégén kerül megrendezésre a Levendula Fesztivál. Tihany történetében mindig fontos szerepet játszott a levendula, napjainkban is komoly hagyományai vannak a levendula termesztésének és feldolgozásának. Ezek a hagyományok elevenednek meg minden évben a látványos fesztiválon, a Kézműves kirakodóvásáron levendulából készült különleges termékek (lekvárok, édességek, kozmetikumok...) kínálatából válogathatunk, és még sokféle színes program színesíti a rendezvényt. Szabad program keretében az érdeklődők egyénileg tekinthetik meg az Apátságot.

Következő úti cél Balatonfüred, rövid városnéző séta idegenvezetővel, majd szabadidő az északi part hangulatos üdülőhelyén.

Hazaindulás 18:00 órakor, várható érkezés 20:00- 21:00 óra között.

Részvételi díj: 6. 600 Ft/fő (autóbusz közlekedés, idegenvezetés)

A részvételi díj a belépőjegyek árát nem tartalmazza!

Kötbérmentes lemondási határidő: az indulást megelőző 8 munkanappal korábban, ezen belül a részvételi díj 50%-a levonásra kerül.