Húsvétvárás Pozsonyban – Kittsee Hauswirth csokibolt

2019.április 13.

Indulás Celldömölk LAKBER parkolóból, 06:30 órakor, Sárvár Vár parkolóból 07:00 órakor, Szombathely Vasútállomás Gazdabolt elől 07:30 órakor.

Utazás rövid pihenőkkel Kittsee-be, ahol a Hauswirth csokigyár mintaboltjában kedvünkre válogathatunk a különböző húsvéti édességekből és csokoládékból.

Következő úti célunk a szlovák főváros Pozsony, a magyar koronázási város. Városnéző séta során megismerkedünk a főbb nevezetességekkel: Mihály-torony, Grassalkovich-palota, Köztársasági Elnöki Hivatal, Szent Márton-dóm, amely a magyar királyok koronázási templomaként is szolgált, az Óvárosháza öt évszázad három építészeti stílusát vonultatja fel, tornyából gyönyörű kilátás nyílik a városra. Ellátogatunk a várdombra, ahol a Duna fölé emelkedik a négy saroktornyos vár, amely Pozsony szimbóluma. Már a IX. században erődítményként nagy jelentőséggel bír, az évszázadok során számtalan fontos esemény szemtanúja volt.

A nevezetességek megtekintését követően szabadprogram a városban.

Várható hazaérkezés az esti órákban.

Részvételi díj: 8.800 Ft/fő ( autóbusz közlekedés, idegenvezetés)

A részvételi díj a belépőjegyek árát nem tartalmazza! BBP biztosítás köthető!

Kötbérmentes lemondási határidő: az indulást megelőző 8 munkanappal korábban, ezen belül a részvételi díj 50% -a levonásra kerül.